Pszichodráma

A pszichodráma alapos és nagyobb lélegzetű lehetőség önmagunk javítására, az önismeret elmélyítésére. 250 óra 25 alkalomra bontva, ami havi egy hétvégi napot jelent, így 2-2,5 évig tart egy pszichodráma csoport.

A pszichodráma csoport

A kis létszámú (általában 10-20 fős) pszichodráma csoport zártkörű, így tudjuk a biztonság légkörét megteremteni. A foglalkozás hasonló módon zajlik, mint az egyéni terápia esetén, csak itt sokkal több a játék, a mozgás, és kevesebb a duma.

Az üléseket G. Roland pszichológus barátommal közösen vezetjük. Minden pszichodráma csoport szervezésekor interjút készítünk a leendő csoporttagokkal, hogy mindhárman megbizonyosodjunk róla, ebbe a fába kell-e belevágnunk a fejszénket. A csoport alakulásakor 2-3 alkalom szokott rendelkezésre állni, hogy a tagok eldöntsék, maradnak-e végleg. Ezt követően a csoport zártkörű, így biztosan tudjuk, kikre számíthatunk. Rendkívül baráti, bizalomteli légkör tud így kialakulni.
Új pszichodráma csoportot 1-2 évente indítunk, addig előzetes jelentkezéseket fogadunk, és az új csoport szervezésekor megkeressük a jelentkezőket.

Pszichodráma helyszíne:

Budapest 1103

Gyömrői út 128.
A 3. Metró KöKi végállomásánál.

Ha érdekel, hívj, hogy az előzetes interjú időpontját megbeszéljük. Természetesen akkor is várom a hívásodat, ha bármi kérdésed van a pszichodráma csoporttal kapcsolatban.

Pszichodráma az önismeret királynője…

… mert alaposan “átdolgozzuk” az életed problémáit, megerősít a tulajdonságaid, érzelmeid, reakcióid kezelésében, érettebb, teljesebb leszel a dráma végére. Az emberekhez való kapcsolataid átláthatóbbak, kezelhetőbbek, élvezetesebbek lesznek . Mindenkinek a saját “bajaival” foglalkozunk, a saját ÚTján segítjük előre.  Mégis,  rengeteget tanulunk egymástól,  egymás problémáiból, erőforrásaiból, élményeiből.

Persze,  ez egy folyamat,  ezért 250 óra (25 alkalom) a csoport. HAVONTA EGY VASÁRNAP.
Nagy bevállalás, nagy eredmény.
Hogy el tudd dönteni,  hogy belevágsz-e,
olvasd el,  amit a honlapon írtam a pszichodrámáról! Itt a technikákba is kicsit belelátsz. Amikor szükséges CSALÁDÁLLÍTÁSSAL is dolgozhatunk. Mindamellett a csoportterápiás hatások sokkal hatékonyabban érvényesülnek, mint egy egyszerű családállításnál.  A családállítás egy műtét, ez viszont egy edzés, hogy megtanuld, hogy Te mindig tudjad jó lelki kondiba hozni magadat.
– tedd fel a kérdéseidet !
– hívj,  hogy egyeztessünk egy interjú időpontot ( a vezető társammal, Rolanddal együtt egy fél órás beszélgetés,  hogy Te eldönthesd, hogy tudnál-e együtt dolgozni velünk,  és mi is eldönthessük, hogy való-e Neked a dráma )!
– gyere el az első alkalomra,  hogy megismerkedj a csoport többi többi tagjával,  elkezdjünk  megismerkedni a dráma módszereivel!
– gyere el a második alkalomra,  amikor már “igaziból” drámázunk…
– és csak a második alkalom végén kell eldöntened, hogy végig szeretnéd-e járni.

Havonta 1 vasárnap, 16.500,-Ft / alkalom.
Sokan azért döntenek a dráma mellett,  mert jóval olcsóbb,  mint az egyéni terápia
(és néha még hatékonyabb is.  Persze ez sok mindenen múlik)

A PSZICHODRÁMA díja: 17 000.-Ft / alkalom.

Elérhetőségem

Tel: +36 30 271 62 82

Email: emese.sztelek@gmail.com

Emese_0001_DSC_1555-sötét-hajjal

 

1103 Budapest Gyömrői út 128. MED-Promt rendelő

Családállítás

A következő Hellinger féle családállításunkról részletes információkat itt találsz. Családállítás

Ez érdekel...

Ingyenesen letölthető anyagaink

 

Letölthető anyagok

Ez érdekel...

Remélem hamarosan találkozunk! Addig is írd meg, ha tudok segíteni vagy töltsd ki a lenti formot.

Emese_0001_DSC_1555-sötét-hajjal

Sztelek Emese

Tel: +36 30 271 62 82

Email: emese.sztelek@gmail.com

1103 Budapest Gyömrői út 128. MED-Promt rendelő

6 + 14 =