Pár- és családterápia

Ha gond van a kettőtök közötti  kommunikációval, régóta berögzött játszmáitok vannak, bántottátok egymást és nem érted, hogy miért úgy viselkedik a másik, akkor érdemes együtt leülnünk és rálátnunk arra, hogy ki mitől viselkedik így, mi az ami rád vonatkozik a viselkedésében és mi az ami a világra vonatkozik (általában ez a több). Megtanuljuk kezelni egymás “hülyeségeit” és megértjük a rendszer működését. Sokszor persze kiderül, hogy a gyermek – mint a leggyengébb láncszem – csak a szülők tüneteit hordozza és, ha közöttetek harmóniát teremtünk, akkor a tünetek nála is eltűnhetnek. Ez egy “könnyebb” terápia, ahol csak észrevesszük azokat a jelzéseket, hogy mik azok a témák, amik egyikőtöknek-másikótoknak mélyebben (egyéni terápiában) kellene foglalkoznia. Ezért ez csak néhány, kb. 6-12 alkalmat jelent általában 2-4 hetente. Egy-egy ülés általában 1,5 óra.

A terápia során megértjük a kapcsolatotok működését és megtanuljuk kezelni a problémákat és azok partneri kommunikálását.

Jól fogtok tudni egymással kommunikálni, segíteni. Nem veszed magadra csak azokat a dolgokat, amik Rád vonatkoznak.

Figyelembe vesszük mindegyikőtök szükségleteit, segítünk ezek megfogalmazásában is azért, hogy egy konszenzusos (és nem csak kompromisszumos) megoldás szülessen.

Képesek lesztek egy sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb kapcsolatot fenntartani, amiben mind a ketten jobban érzitek magatokat. Ha esetleg válás lenne a megoldás, akkor is egészséges, jó “munka” kapcsolatban tudtok maradni az esetleges közös gyermek nevelése érdekében .

Új szokásokat alakíthatunk ki például rendszeres beszélgető idő bevezetésével, stb. Ami a Ti számotokra élhető, használható és fenntartja azt a változást, amit elérünk az ülések alkalmával.

Az első pár alkalom (próbaidő): 13 000.-Ft / óra.

Hosszútávú szerződésnél közös megegyezés alapján.

Elérhetőségem

Tel: +36 30 271 62 82

Email: emese.sztelek@gmail.com

Emese_0001_DSC_1555-sötét-hajjal

 

1103 Budapest Gyömrői út 128. MED-Promt rendelő

Családállítás

A következő Hellinger féle családállításunkról részletes információkat itt találsz. Családállítás

Ez érdekel...

Ingyenesen letölthető anyagaink

 

Letölthető anyagok

Ez érdekel...

Remélem hamarosan találkozunk! Addig is írd meg, ha tudok segíteni vagy töltsd ki a lenti formot.

Emese_0001_DSC_1555-sötét-hajjal

Sztelek Emese

Tel: +36 30 271 62 82

Email: emese.sztelek@gmail.com

1103 Budapest Gyömrői út 128. MED-Promt rendelő

7 + 8 =