Egyéni terápia

Ez a terápia csak kettőnk beszélgetése. Általában minimum 10 alkalom, maximum 4 év, általában heti egyszeri 1 órás ülésekkel. Természetesen a probléma természetéhez, a Kliens igényeihez és pénztárcájához igazítva, szóval egyénre szabva. Ez az egyik legmélyebb, legalaposabb terápia, hiszen a beszélgetésekkel valóban a probléma gyökereit tárjuk fel. Általában persze az egészen kicsi gyerekkorban találjuk a hibát, mert 3 éves korig kellene elsősorban feltöltődnünk azzal az érzéssel, hogy szerethető vagyok, jó vagyok, helyem van a Világban, biztonságban vagyok, biztonságos a Világ. Ez legtöbbünkben valamennyire hibádzik és ezért viseljük nehezebben a kríziseket, az Élet nehézségeit, a veszteségeket, a változásokat.

A terápia során a terapeutával való szoros kapcsolat hivatott részben visszatölteni ezeket a lét-energiákat, különböző technikákkal fűszerezve:

részben az, hogy átbeszéljük a múltat és felnőtt ésszel átértelmezzük a történéseket (pl. hogy ne arra figyeljünk, hogy mit nem kaptunk meg, hanem arra, amit megkaptunk, hogy az életünket a szüleinknek köszönhetjük, de minden mást máshonnan is be tudunk szerezni, utólag megvédeni kicsi kori magunkat a veszélyektől, biztonságot adni neki, stb.) (analitikus orientáltság)

NLP technikákkal, hipnózissal, imaginációval dolgozom a legtöbbet, mert a szimbólumokon keresztül könnyebb eljutni a valódi érzelmekhez és meggyógyítani őket. Ez az értelmezéseknél is mélyrehatóbb változásokat eredményez.

természetesen a családterápiás és Hellingeri szemléletmódomat is sokszor “bevetem”, és gyakran alkalmazok Pszichodráma technikákat egyéniben is.

a jelen megértése és a jövőkép kidolgozása a legfőbb vonulat. A múlt feldolgozása nem cél, csak az egyik eszköz! Csak éppen a múltban kialakított energiák határozzák meg a jelenünket és a jövőnket. A cél, ezek élhetővé, boldoggá tétele.

Az első pár alkalom (próbaidő): 13 000.-Ft / óra.

Hosszútávú szerződésnél közös megegyezés alapján.

Elérhetőségem

Tel: +36 30 271 62 82

Email: emese.sztelek@gmail.com

Emese_0001_DSC_1555-sötét-hajjal

 

1103 Budapest Gyömrői út 128. MED-Promt rendelő

Családállítás

A következő Hellinger féle családállításunkról részletes információkat itt találsz. Családállítás

Ez érdekel...

Ingyenesen letölthető anyagaink

 

Letölthető anyagok

Ez érdekel...

Remélem hamarosan találkozunk! Addig is írd meg, ha tudok segíteni vagy töltsd ki a lenti formot.

Emese_0001_DSC_1555-sötét-hajjal

Sztelek Emese

Tel: +36 30 271 62 82

Email: emese.sztelek@gmail.com

1103 Budapest Gyömrői út 128. MED-Promt rendelő

14 + 15 =