Jogi Nyilatkozat

A honlapunk vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jogok

A honlap szerzői jogvédelem alatt áll. Sztelek Emese a szerzői jog jogosultja a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást, képet, szöveget).

A honlap tartalmának valamint egyes részeinek merevlemezre ssd-re, usb-re, sd kártyára mentése vagy kinyomtatása saját felhasználás céljából engedélyezett.

A saját felhasználáson túli felhasználás – pl. adatbázisban történő tárolására, továbbadás, közzé vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag előzetes írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

Adatvédelem és biztonság

Sztelek Emes a weboldalának látogatóinak, vásárlóinak adatait kiemelt fontossággal kezeli.

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt ismerheti meg.

A  http://sztelekemese.hu weboldalra történő belépéssel, illetve a Weboldal használatával a látogató aláveti magát ezen Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak. A weboldal üzemeltetése során elkövetünk minden ésszerű és elvárható intézkedést a weboldal biztonságos működtetésére, de semmiféle szavatosságot vagy garanciát nem vállalunk a http://sztelekemese.hu weboldal biztonságáért, számítógépes vírusoktól, valamint kém- és más kártékony programoktól való mentességéért, időszerűségéért, pontosságáért, illetve megszakítás nélküli működéséért.

Információk

Sztelek Emese weboldalán (http://sztelekemese.hu) megjelenő információk tájékozódási célt szolgálnak azok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállalunk. Sztelek Emese a honlapját, és a közölt információkat rendszeresen ellenőrzi és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az információk frissek és valódiak legyenek. Ennek ellenére előfordulhat, hogy olyan információt talál a weboldalunkon, amelyik már nem aktuális, vagy pontatlan. Sztelek Emese ezekért anyagi felelősséget nem vállal.

Bár minden ésszerű és elvárható intézkedést megteszünk, hogy elégedetten tudja használni az oldalunkat, előfordulhatnak olyan esetek, amikor valamely termékünkkel, szolgáltatásunkkal nem teljesen elégedett. Kérjük, hogy értesíts bennünket arról, hogy mivel volt elégedetlen.

Visszajelzéseihez hívja a következő számot: +36 30 271 6282

Sztelek Emese nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Sztelek Emese a weboldalába más vállalat, vagy személy, szervezet honlapjára mutató hiperhivatkozást helyezhetünk el. Az ott közölt adatok helyességéért, a weblapok tartalmáért Sztelek Emese semmilyen felelősséget nem vállal.