Kedves Érdeklődők,

Havonta egy nap csoportos családállítást szoktam tartani.

A következő időszak családállításai

Augusztus 6. vasárnap

Szeptember 2. szombat

Október 8. vasárnap

November 11.

December 3.

 

Reggel 9:00-től kb. 17-18 óráig tart.  A szünetekben étkezünk hozott kajákból.

A segítők is nem csak nagy élménnyel gazdagodnak, de saját önismeretükben is nagy lépéseket tehetnek. Amikor megérkeztek, a bejelentkező kör alkalmával NAGYON RÖVIDEN pár mondatot mondhatsz magadról a csoportnak, így nem nem érzed azt, hogy túlzottam kitárulkoznál. Ennek ellenére egy intim és nagyon biztonságos légkör alakul ki, ahol eldöntheted, hogy mi az, amit magadévá teszel és mi az, amit nem hasznosítasz azonnal.

Egy-egy ember témájával foglalkozunk sorban (max. 5-6 állítás) a többiek segítőként szerepelnek. Általában fedetten indítjuk az állítást, ami azt jelenti, hogy az állító és én beszéljük meg a problémát. Így csak mi tudjuk, hogy milyen szerepekre választjuk a segítőket. Ha az állító akarja, akkor titkos maradhat a témája, ha akarja, a végén kiderülhet a többiek számára is, hogy miben segítettek.

Nemcsak a családtagok szerepeit oszthatjuk ki, hanem fogalmakat (Biztonság,  Isten, Tünet, tünet Oka) is. A segítők visszajelzéseiből tudjuk, hogy hogyan hatnak egymásra a rendszer elemei és gyógyító mondatokkal, gesztusokkal, stb. “avatkozunk be” a javulás érdekében. A rendszer harmóniáját mindig szem előtt tartjuk.

A családállítás helyszíne

Így tudsz felkészülni a családállításra.

Kérdésedet nyugodtan tedd fel itt a hozzászólásokban. Igyekszem hamar válaszolni.